Lees hier de laatste blog van 
Uitvaartverzorging Meijer-Dam uit Duivendrecht

 • 13/08/2020
  Hoe organiseer ik een begrafenis met kleine opkomst

  In deze tijden van Covid-19 is het niet meer mogelijk om met een grote groep mensen bij elkaar te komen om fysiek afscheid te nemen van een overleden dierbare. In deze blog bespreken we wat u kunt doen om toch een waardig afscheid te organiseren in een uitvaart met een kleine opkomst.

  Lees meer
 • 16/06/2020
  Postmortale make-up voor een authentiek afscheid

  Als u afscheid gaat nemen van een familielid, vriend of geliefde is het uiteraard fijn om een mooi beeld van deze persoon over te houden. Dit belang van een goede laatste gedachte wordt door veel mensen onderschat. In deze blog leggen we u iets uit over de rol van de postmortale visagist en kapper, zodat u afscheid kunt nemen van de persoon zoals hij of zij was.

  Lees meer
 • 11/11/2019
  Blijf niet in de kou staan bij de voorbereiding van een begrafenis of crematie

  Het laatste afscheid van uw dierbare is een verdrietig moment, maar een goed verzorgde uitvaart kan toch voor mooie herinneringen zorgen. Een persoonlijke uitvaartplechtigheid of een gepaste muziekkeuze kan een groot verschil maken tijdens het rouwproces. Maar waar moet u beginnen qua voorbereidingen en kunt u hier hulp bij krijgen? Wij beantwoorden graag deze vragen om het hele proces iets makkelijker voor u te maken.

  Lees meer
 • 11/10/2019
  De waarde van echte service bij een uitvaartverzorging

  Een uitvaart organiseren is niet alleen emotioneel erg zwaar, er moeten ook veel praktische zaken geregeld worden. Een uitvaartverzorger is hierbij onmisbaar. Deze zorgt ervoor dat de hele uitvaart tot in de puntjes verzorgd is, zodat u rustig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Maar ook het kiezen van een uitvaartverzorger kan al een hele beslissing zijn. Daarom vertellen wij u graag welke diensten u minimaal mag verwachten, en welke laten zien dat een uitvaartverzorger net een stap verder gaat om echt goede service te bieden.

  Lees meer