De waarde van echte service bij een uitvaartverzorging

Een uitvaart organiseren is niet alleen emotioneel erg zwaar, er moeten ook veel praktische zaken geregeld worden. Een uitvaartverzorger is hierbij onmisbaar. Deze zorgt ervoor dat de hele uitvaart tot in de puntjes verzorgd is, zodat u rustig afscheid kunt nemen van uw dierbare. Maar ook het kiezen van een uitvaartverzorger kan al een hele beslissing zijn. Daarom vertellen wij u graag welke diensten u minimaal mag verwachten, en welke laten zien dat een uitvaartverzorger net een stap verder gaat om echt goede service te bieden.

Een uitvaart regelen – wat kunt u verwachten?

Uw uitvaartverzorger zal ten eerste aangifte van het overlijden doen bij de burgerlijke stand. De uitvaartverzorger is verantwoordelijk voor de laatste verzorging, waarbij het lichaam van uw dierbare wordt voorbereid op de opbaring. Ook is uw uitvaartverzorger de tussenpersoon die voor u communiceert met de begraafplaats of het crematorium, en begeleidt deze u bij alle keuzes die u moet maken rondom de uitvaartceremonie.

Denk hierbij aan de invulling van de plechtigheid, het vervoer naar de begraafplaats of het crematorium, de keuze voor de kist, de rouwberichten en de condoleance na afloop van de ceremonie. Hierbij wordt natuurlijk rekening gehouden met uw budget. U kunt ervoor kiezen om de hele organisatie van de uitvaart uit handen te geven of om zelf nauwer betrokken te blijven.

Echte service en ondersteuning bij de uitvaartverzorging

Een goede uitvaartverzorger, zoals Uitvaartverzorging Meijer-Dam uit Duivendrecht, regelt de hele begrafenis of crematie voor een duidelijk kostenplaatje dat past binnen uw budget. Echte service betekent dat er meer mogelijkheden zijn om de uitvaart aan uw wensen en die van de overledene aan te passen, maar ook dat u persoonlijke ondersteuning krijgt tijdens deze moeilijke periode. U herkent een uitvaartverzorger die buitengewone klantenservice levert aan aspecten als:

  • Er kan een visagiste en/of coiffeuse voor de overledene geregeld worden, voor een respectvolle opbaring.
  • Op de gewenste locatie kan een internetverbinding verzorgd worden, zodat naasten in het buitenland de ceremonie online kunnen bijwonen.
  • De uitvaart kan in heel Nederland, maar ook in het buitenland plaatsvinden.
  • Uw uitvaartverzorger is 24 uur per dag bereikbaar voor zowel praktische als emotionele begeleiding.

Regelt u een uitvaart in de omgeving van Duivendrecht of de rest van Noord-Holland? Uitvaartverzorging Meijer-Dam is een familiebedrijf dat exclusief door vrouwen wordt gerund. Wij laten u nooit in de kou staan, dus neem gerust contact met ons op voor meer informatie of een persoonlijk gesprek.
Feed