In het eerste contact maken wij een offerte op. Aan het einde zult u niet verrast worden door grote afwijkingen. Dat eerste contact kan een voorbespreking zijn waarin u uw wensen t.a.v. de uitvaart kenbaar maakt; vaak is het echter het doorspreken van de uitvaart of herbegrafenis. Een emotionele periode staat voor de boeg. Er moet in korte tijd veel geregeld worden. Wij nemen u aan de hand van het begin tot het einde.


Te denken valt aan:
Een mooie wel of niet bewerkte kist; een rustige, serene opbaring. Een foutloze rouwkaart, vaak dezelfde dag gebracht en adressering indien gewenst. Verzorgen van een waardige rouwstoet. Uitzoeken van passende muziek en/of muzikanten. De baar laten zakken of stijgen. Uitzending van de dienst over internet voor de dierbaren in binnen en buitenland. Een gepaste condoleance met ruimte, tijd en gelegenheid om het verdriet schriftelijk, mondeling of anders met elkaar te delen.


En dan is het wat ons betreft nog niet afgelopen.
Het emotionele gat waarin u valt is vaak rommelig en groot. Ineens staat u voor een niet alledaagse taak: het afhandelen van de erfenis en het regelen van de nalatenschap. Onze nalatenschapsadviseur maakt met u een plan van aanpak zodat u de nalatenschap juridisch, economisch en administratief zo gunstig mogelijk af kunt werken.


Een goed laatste afscheid door ons verzorgd.

Wilt u meer informatie over het verzorgen van een uitvaart? 

Neem gerust contact met ons op

Contact met ons opnemen

 Uitvaartverzorging Meijer-Dam is een erkende BGNU uitvaartondernemer en tevens aangesloten bij Stichting Keurmerk Uitvaartzorg. Wilt u met ons in contact komen? Wij zijn 24 uur per dag bereikbaar. Bel 020-699 23 82 of stuur een e-mail naar: meijer-dam@planet.nl.